Fekete Kandalló

A füstmentes kandalló valódi kandalló, valódi tűzzel, viszont kémény, füst és káros anyag kibocsátás nélkül. Akár teraszra, kertbe, nyaralóba vagy a nappaliba, ahol a kémény hiánya miatt nincs lehetőség hagyományos kandalló vagy cserépkályha beépítésére.

Füstmentes kandalló teraszra, kertbe

Mi az a füstmentes kandalló?
A kandalló a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével.
Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, és nem igényel hosszas előkészületeket, mint hagyományos elődjei.
Hogyan működik?
A füstmentes kandalló nem fával, szénnel, vagy bármilyen más hagyományos anyaggal működik, hiszen ezeknél az égés során mérgező gázok keletkeznek, ezért van szükség kéményre és füstelvezetésre.
A füstmentes kandalló, egy forradalmian új megoldással lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség kéményre, ha kandallót szeretnénk lakásunkba.
A kandallóban egy speciális anyag ég, mely környezetbarát, melynek használata biztonságos, és aminek használatához kémény egyáltalán nem szükséges, ha betartják az utasításokat.
Kerti mű farakás bio tűzzel
Szeretne úgy tábortüzet gyújtani a kertben vagy a teraszon, hogy ne legyen füstszagú és ne kelljen bajlódni a kosszal és a korommal?
Ezeket meggyújtva élvezhetjük az igazi tűz varázsát és még a tűz ropogó hangjáról sem kell lemondanunk.
Az igényesen kialakított fahasábok a kézi festésnek köszönhetően nagyon élethűek.
Kültéri kandalló
A tűz mind a 4 oldalról rácsok által teljesen el van zárva, így nagyon biztonságos. A kandallóban akár igazi fával is be lehet gyújtani. A kandalló alsó polca tűzifa tárolására is alkalmas.
Tűztál
A tűztál az igazi tábortűz hangulatát teremti meg kertjében vagy akár a teraszon is. Nem kell bajlódni a meggyújtással és nem lesz füstszagú sem a haja sem a ruhája.
Asztali füstmentes kandalló
Asztali mini kandalló, nagyon látványos, különleges darab. Akár irodában, akár lakásban, akár egy teraszon is használható és igazi meghitt hangulatot teremt.
Füstmentes kültéri kandallók
Akár a kertben, akár a teraszon is használható. Baráti, családi összejöveteleken igazi meghitt hangulatot teremt. Körbeülhetjük, mint egy tábortüzet és élvezhetjük az igazi tűz melegét a tűz pattogásának hangjával.
Teremtsen magának egy igazán hangulatos kertet, vagy teraszt, élvezze a tűz melegét, látványát és romantikáját - valódi tűzzel - valódi kandallóval - kémény nélkül - füst nélkül - a tűzifa pattogásának hangjával - a tűz melegségével.