Fekete Kandalló
Fekete Kandalló
Fekete Kandalló

Fekete Dániel
Cserépkályha és kandalló építő mester

Minőségi kandallók és cserépkályhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata alapján a gyakorlatban jól bevált hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű, illetve kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűztérbetéteket használok munkám során, így lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló lelke, nélküle csak egy szép darab, ami nem a rendeltetését hivatott ellátni.

Így a hatásfoka akár a 80 % -ot is eléri, amivel egy 370 köbméteres helységet is fel lehet fűteni kevés tűzifa felhasználásával. A kandallók külső megjelenése is fontos számomra, ezért minőségi burkolóanyagokat használok, ami lehet márvány, mészkő, dísztégla, kályhacsempe, díszkő vagy amit megálmodott a kedves megrendelő. Keressen fel és találjuk ki együtt, milyen kandalló illik Önhöz a legjobban!

Fekete Kandalló

Termékek

Kandalló építés, Cserépkályha építés, kerti konyha építés az egész országban. Több tízéves szakmai múlttal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy professzionális kiszolgálást tudunk nyújtani!
+36 70 263 33 94

Talán mindannyian törekszünk az egyediségre. Ha tervezünk, építünk, vásárolunk vagy kivitelezünk mindig igyekszünk valami olyat birtokba venni, ami valamiért egyedi, úgy érezzünk igazan magunkénak. A következő sorokban azt fogjuk megvizsgálni, hogy mitől lesz egyedi egy kandalló?

Esztétikus kandallók

Egy kandalló esetében nagyon fontos a helyes működési elv, a megfelelő méret vagy a szükséges fűtési hatásfok, ám ezeken kívül még nagyon sok minden közrejátszik a tökéletes kandalló megtalálásában. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a kandallók elhanyagolhatatlan esztétikai és építészeti értékkel rendelkeznek. A tervezés első pillanatától kezdve figyelembe kell vennünk annak a helyiségnek a stílusát és lehetőségeit, ahová szánjuk a kandallót, annak érdekében, hogy formáival és színeivel teljes mértékben beleolvadjon környezetébe.

A harmónia fontossága

Habár elsőre nem tűnhet egyszerű feladatnak megtalálni a tökéletes kandallót, annyira mégsem nehéz feladat. Ma már rengeteg opció közül választhatunk mind a formák, mind a színek, mind pedig a burkolóanyagok terén.

Építőkövekből kandalló

A különböző építőkövek szinte bármelyikét választhatjuk, ha a kandallónk burkolatáról van szó. Napjainkban már mindegyik anyagból gyönyörű kandallókat tudnak építeni a szakemberek. Az egyik leggyakoribb ilyen burkolóanyag azonban egyértelműen a tégla, ami a maga egyszerűségével varázsol egyedi és esztétikus kandallót otthonunkba.

Csempék és kerámialapok

Az építőkövek mellett a csempék és a kerámialapok is nagyon népszerűek a kandalló tulajdonosok körében. Ezekkel a burkolóanyagokkal szinte garantált a szemet gyönyörködtető végeredmény. A csempés vagy kerámialapos kandallókkal egy kis nosztalgikus, cserépkályhás hangulatot hozva otthonunkba.