Fekete Kandalló

Tudástár

Cserépkályha építés Budapesten és az ország bármely pontján

 

Cserépkályha építés Budapesten és az ország bármely pontján

 

Új cserépkályhája beépítését és beüzemelését nemcsak Budapesten, de országos szinten vállaljuk. Egyedi, szakszerű és precíz munkánknak köszönhetően az ország különböző pontjairól is vannak rendszeres megrendeléseink, pozitív visszajelzéseink.

Nem mindegy, milyen modellt választunk, igényfelmérésünk alapján segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb cserépkályhát.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Bővebben...

Kerti konyha építés Budapesten és környékén

 

Kerti konyha építés Budapesten és környékén. 

Új, egyedi és formabontó kertikonyhák építését vállaljuk az ország bármely pontján. Több évtizedes szakmai tapasztalatra visszanyúló családi vállalkozásunk immáron már 2 generációt ölel magába.

Az idők során a korral haladva a hagyományörző elképzelések mellett egyre újabb és modernebb tervezéseket és kivitelezéseket is vállalunk.

Bővebben...

Cserépkályha építő mestert keres?

 

Cserépkályha építő mestert keres? 

A mai világban sajnos egyre több az önjelölt cserépkályha építő mester, akiknek minimális tapasztalatuk van a szakmában és rossz hírt keltenek.

Családi vállalkozásunk már több évtizede azon dolgozik, hogy olyan egyedi cserépkályhákat, kandallókat, kemencéket, kerti konyhákat tervezzen és építsen, melyek maximális megelégedettséget okoznak a megrendelőknek és hosszú évek múltán is megőrzik magas minőségüket.

Bővebben...

Egyedi tűzterek

 

Egyedi tűzterek (Kratki, Benkel)

 

Az innováció a tűzterek esetében is kiemelten fontos. Elhivatottak vagyunk a magas minőség és az egyedi megoldások mellett, mert ennek a kettőnek az ötvözete hozza magával azt a maradandó élményt, melyre minden megrendelő vágyik. Az elmúlt években egyre több egyedi gyártású tűztereink és felszerelhető utó-hőhasznosító termékeink kerültek kifejlesztésre, valamint bővült a vízteres kandallóink választéka is.

Bővebben...